Sökområde Luleå Norrbotten Sverige

Stressbehandling i Luleå

Stressad? Kanske det är dags för en stressbehandling? Välkommen till Livsharmoni i Luleå! Vi erbjuder Aura-Soma, Bioenergiterapi, Massage, Regndroppsmassage, Medicinsk Aromaterapi, Taktil Aroma Touch Massage, Änglahealing Massage, Hälsoanalys, Livsutveckling, Inspirationsträffar m.m Kontakta Livsharmoni i Luleå för din stressbehandling redan idag!

Stressbehandling i Luleå | Livsharmoni

Lyssna på din kropp – Din egen visdom
Välkommen till Livsharmoni

............................................................................................................................................

 

- en rofylld och harmonisk plats mitt i centrala Luleå där jag erbjuder helande behandlingar alltifrån traditionell klassisk massage till taktila behandlingar som änglamassage, healing och regndroppsmassage. Jag erbjuder även vägledning inom stresshantering och livsstilsförändringar, färgterapi Aura-soma samt inspirationsträffar och meditationscirklar för din andliga- och personliga utveckling, försäljning av naturliga hud- och kroppsvårds produkter, eteriska oljor,inspirationskort, chakraljus, änglar, doftkrus ,min egen konst m.m.

Efter ett kortare samtal beroende på vilken obalans du har, känner jag av var vi börjar. Du kanske enbart är i behov av en behandling, en avkopplande stund bara för dig och för ditt välbefinnande eller så ser ditt behov annorlunda ut och vi behöver titta på hur ditt liv i övrigt ser ut. Som du säkert vet och som de flesta känner till idag så kan värk och spänningar som ligger på ett ställe i kroppen ha sin grundläggande orsak på en helt annan nivå i vår kropp. Det kan vara mentalt, känslomässigt eller andligt. Kanske vi behöver börja med att balansera din stressnivå med en avslappnande taktil behandling så att du kan landa, vara här & nu och släppa taget om alla dina tankar. Det kan stötta din kropps egen läkningsförmåga och minska på ex. värk, spänningar och få i gång ditt flöde så att du får mer energi, glädje och styrka. För mig är det viktigt att du alltid bär med dig en fin upplevelse när du har varit hos mig.

 

Behandlingar

  • Aura-Soma
  • Bioenergiterapi
  • Massage
  • Regndroppsmassage
  • Medicinsk Aromaterapi
  • Taktil Aroma Touch Massage
  • Änglahealing Massage

 

Hälsoanalys
Livsutveckling
Inspirationsträffar

 

För tidsbokning
Ring 076-801 72 72
Eller mejla
livsharmonilulea@outlook.com

Besök gärna min hemsida!
www.livsharmonilulea.se

Hitta hit ---

 

Varmt välkommen!

............................................................................................................................................

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information