alla kategorier

Alla Kategorierbil
bygg
data och it
företagstjänster
skönhet och hälsa
städning
övriga branscher
Sökområde Luleå Norrbotten Sverige

Meditation i Luleå

Välkommen till Shiva. Yoga, Meditation och Healing. Meditation ger dig ökad medvetenhet, förstärkt intuitiv förmåga och en klar kontakt med ditt inre. Detta ökar också ditt välbefinnandet, sänker stress och gör dig mer lycklig och harmonisk. Välkommen!

Meditation i Luleå | Shiva

Meditation i Luleå | Shiva

Välkommen till Shiva. Yoga, Meditation och Healing. Meditation ger dig ökad medvetenhet, förstärkt intuitiv förmåga och en klar kontakt med ditt inre. Detta ökar också ditt välbefinnandet, sänker stress och gör dig mer lycklig och harmonisk.

Företagskurser
Vill du också ha medarbetare som har koll på läget – och känner efter så de tar bra beslut, kan bemöta andra bättre och är mera harmoniska i sig själva? Ja då är nog yoga stor chans vara rätt sätt för investering i din personalgrupp eller på din arbetsplats. Yoga ger ökad cirkulation till hela kroppen – och sänker stressnivån, det gör mera energi och endorfiner tillgängligt för alla. Kontakta mig så skräddarsyr jag en tid och en klass som passar just dig och era behov.

Privatlektioner

Om du inte kan eller hinner komma på klass så kan du boka in separat lektion – jag tar emot en privatelev eller mindre grupper. Om ni är några stycken med liknande behov eller en liten grupp som vill ge yoga som present tex. kan detta vara perfekt sätt få det du/ni behöver.

1 person 650kr, 2 personer 450Kr/pp, 3 personer 350kr/pp, och fler än 5 personer 200kr/pp.

Energibehandlingar Vill du också balansera och fylla på med energi? Då kan du komma till mig, jag kanaliserar högfrekvent energi och hjälper dig också få större förståelse för vad du går igenom – med själens ögon. Jag jobbar direkt med de uppstigna mästarnas energier. Jag har också hemma Bachs blomsteressenser, Ängla essenser, Light Body essenser, Chakra essenser, Auraspray m.m.

1h 650kr, essenser 200kr/st du bokar på 070-2804255


Ashtanga Yoga
Meditation
Blackis, Luleå

Måndagar 4 feb - 4 mar
16.30-17.15 Barn Yoga 6-9år, obs! Start 11/3
17.30-19.00 Ashtanga Yoga nyb, Obs! Ny kurs start 11/3
19.15-20.15 Meditation, Obs! Ny kurs start 11/3

Barnyoga bygger på barnens egen nyfikenhet för kroppens förmåga, den ökar kroppsmedvetenhet och stärker självförtroendet och vi gör enkla sagoresor som förberedelse för att lära sig visualisera och meditera. Barnyogan är GRATIS för alla barn i Svartöstaden, Lövsgatan, Örnäset, Hertsön, övriga 250kr.

Ashtanga yoga är en klassisk yogatradition med rötterna fast förankrade i Indien ( Mysore ). Den bygger på att du lär dig en rörelsesekvens – lite mera varje gång. Detta gör att du kan snabbt bli självgående på mattan och det är också målet – att var och en gör efter egen förmåga och med individuell assistans av läraren.
Meditation ger dig ökad medvetenhet, förstärkt intuitiv förmåga och en klar kontakt med ditt inre. Detta ökar också ditt välbefinnandet, sänker stress och gör dig mer lycklig och harmonisk.


Anmälan till Lenitha 070-2804255, swish/friskvårdspeng/faktura första lektionen
750kr, drop-in 200kr, medlemmar i Svartöstans intresseförening har 100kr rabatt.

Anmälan till www.shiva.se

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor. Jag förstår, stäng denna information