Sökområde Luleå Norrbotten Sverige

Meditation Luleå

Välkommen till Shiva. Yoga, Meditation och Healing. Meditation ger dig ökad medvetenhet, förstärkt intuitiv förmåga och en klar kontakt med ditt inre. Detta ökar också ditt välbefinnandet, sänker stress och gör dig mer lycklig och harmonisk. Välkommen!

Meditation i Luleå | Shiva

Shiva är en Indisk symbol för transformation, och som yogini och healing artist så känner jag att det är del av mitt uppdrag - att bistå dig och alla jag möter för att gå in i den nya tiden - transformeras, att växa andligen, fysiskt, mentalt, emotionellt. Vi går mot ett helt nytt sätt att se på vår kropp, våra tankar, känslor och vår inneboende potential. Jag har dedikerat hela mitt liv till att förstå hur vi som människor kan förstå vårt inre och sammanlänka det med det yttre - yoga. Genom mitt liv som artist har jag mött begränsningar och utforskat nya sätt att skapa och leda andra bli mera kreativa - fria och uttrycksfulla - jag älskar kommunikation mellan människor, lyssna bakom orden, höra det osagda, och jag vet att vi alla är sammanlänkade, oavsett hur vi ser på världen. Artisten känner kraften genom sig och uttrycker det genom sin konstform. Min konstform är dans - eller kroppen. Och jag vill gärna alla skall känna sig hemma i sin fysiska form.

Min vision är att alla jag möter skall finna större medkänsla - mera kärlek, oavsett hur eller var vi se på oss själva, andra och världen. Samt att var och en av oss hittar vårt eget centrum - blir i kontakt med vårt eget kraftcentrum, genom att öppna hjärtat och våga vara och leva i kontakt med och följa det som känns är rätt för var och en av oss. Intuitiva förmågor är något vi alla har - men vi kan utveckla dem och lära oss sätta ord på och förstå allt klarare. Intuition bygger på att du vågar känna efter, och vågar vara ärlig med det du känner, det är utmaningen och det är också meningen vi skall bli starkare - var och en av oss, på den väg vi skall gå. Vi är här för att låta vårt eget inre ljus bli MERA synligt, det finns där hela tiden - precis som solen bakom molnen, men vi lägger begränsningar på det med våra trosuppfattningar och våra mentala/emotionella begränsningar. Genom att fokusera på ljuset - känslan av kraft, energi och kärlek som vi alla besitter i vårt eget centrum så skapar vi mera förståelse - mera frid - och med det också mera fred i oss och omkring oss.

Vår kära planet GAIA är redo för att växa - och du är en av hennes celler - ditt medvetande bestämmer takten och vad som är möjligt ska ske, du är del av det kollektiva medvetandet på jorden, och var och en av oss är kallade att hjälpa till - genom att bli vårt allra bästa, mest kärleksulla högre jag.

Ohm namah Shivayah - Lenitha

Lenitha Hedqvist

www.shiva.se

lenitha@shiva.se

Facebook; shiva

Tel :070-2804255

 

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information